Membru:

Concordia > Știri > Comunicate de presă > Comunicat de presă: apel către toți politicienii pentru stabilitate legislativă și predictibilitatea economiei

Confederația Patronală Concordia trage un semnal de alarmă majoră și face apel către politicienii implicați în procesul legislativ pentru a reda predictibilitatea economiei românești și un cadru legislativ stabil.

Membrii noștri doresc să-și poată desfășura în continuare activitatea în România, fără a fi expuși permanent neclarităților actului de guvernare și/sau ale procesului legislativ. De aceea – chiar în cunoștința faptului că 2020 reprezintă un an ce va fi marcat de lupte electorale intense – CP Concordia face apel către politicieni să dea dovadă de responsabilitate, să găsească cea mai constructivă formulă pentru a păstra încrederea în mediul investițional românesc și să nu folosească acte normative de asemenea importanță în scop electoral, cu prețul deteriorării serioase și pe termen lung a stării economiei naționale.