Membru:
Concordia > Știri > Activitate > Mai mulți, mai puternici

Mai mulți, mai puternici

Asociația Națională pentru Băuturi Răcoritoare (ANBR) a devenit membră a Confederației Patronale Concordia, care reunește acum 14 industrii esențiale pentru economia României. ANBR se alătură efortului Concordia de a consolida dialogul între mediul de afaceri, autorități, sindicate și organizații non guvernamentale. Credem că doar împreună putem construi o societate modernă, europeană.

Membrii ANBR sunt cei mai importanți producători din industria băuturilor răcoritoare care produc și importă peste 90% din totalul băuturilor răcoritoare consumate în Romania și operatori din industriile conexe și își propune ca prin activitățile sale să contribuie la sustenabilitatea industriei băuturilor răcoritoare în România și îmbunătățirea continuă a calității produselor și serviciilor oferite de reprezentanții acestei industrii, dar și să fie un partener de dialog activ si responsabil atât pentru instituțiile implicate în activitatea sectorului băuturilor răcoritoare, cât și pentru toți cei interesați de dinamica și problematica acestui sector.

Concordia promovează activ respectarea libertății economice și responsabilității sociale, a bunei guvernanțe și predictibilității cadrului legislativ. Ne dorim să contribuim la o creștere economică sustenabilă a României, care să asigure creșterea afacerilor noastre și, în același timp, creșterea bunăstării angajaților noștri și a societății în ansamblul său.

Preocupată de perspectiva europeană și globală, Concordia este organizația din România membră în BusinessEurope,  Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE). și Business at OECD.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența.