Membru:
Concordia > Știri > Plan internațional > Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE) are o nouă echipă de leadership

Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE) are o nouă echipă de leadership

IOE

Membrii celei mari organizații globale a angajatorilor și-a ales, în cadrul Consiliului General, un nou Management Board.

Cei 155 de membre ale Organizației Internaționale a Angajatorilor (IOE), printre care se numără și Concordia, au ales-o pe Michele Parmelee în poziția de președinte. Ea este prima femeie care conduce organizația cu o existență de peste un secol și preia mandatul de la Erol Kiresepi care își încheie mandatul de 4 ani și care va deveni Președinte Onorific.

Renate Hornung-Draus a fost aleasă vice-președinte pentru Organizația Internațională a Muncii (OIM). Și ea este prima femeie în această poziție și, în trecut, a avut diferite roluri în cadrul IOE și OIM, inclusiv purtător de cuvânt al angajatorilor pentru Declarația Centenară a OIM. Mandatul este preluat de la Mthunzi Mdwaba.

Consiliul General a ales și 5 vice-președinți regionali: Alexandre Furlan (Brazilia) pentru America Latină; Hiroyuki Matsui (Japonia) pentru Asia-Pacific; Blaise Matthey (Elveția) pentru Europa & Asia Centrală; Jacqueline Mugo (Kenia) pentru Africa; Peter Robinson (SUA) pentru America de Nord.

Confederația Patronală Concordia reprezintă angajatorii din România în cea mai puternică rețea internațională de business – International Organisation of Employers (IOE). Cu o vechime de peste 100 de ani, IOE reprezintă 50 de milioane de companii din peste 150 de țări – câte o confederație patronală reprezentativă din fiecare țară, inclusiv Concordia din România. IOE face parte din dialogul social social tripartit la nivelul Organizației Internaționale a Muncii (OIM).

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența.