Membru:
Concordia > Știri > Activitate > Anunț de selecție

Anunț de selecție

Update – Anunțăm prelungirea termenului limită de depunere al aplicațiilor pentru data de 11 August, ora 17.00

Confederația Patronală Concordia lansează o cerere de ofertă pentru realizarea unei cercetări tematice ce va analiza amplitudinea transformării digitale în două industrii din România – automotive și petrol și gaze pentru a înțelege riscurile, provocările și oportunitățile privitoare la piața muncii. 

Cercetarea va include două componente (Loturi): 

  • Colectarea de date 
  • Analiza de date 

Cei interesați pot aplica pentru unul sau pentru ambele loturi.  În situația în care persoana/persoanele/entitatea selectate pentru cele două loturi sunt diferite, acestea trebuie să lucreze în strânsă colaborare pentru realizarea cercetării.  

Cei interesați să aplice pentru ambele loturi trebuie să completeze câte o aplicație pentru fiecare lot, respectând specificațiile cerute. 

Aplicațiile se depun pe e-mail la adresa office@confederatia-concordia.ro până cel târziu la data de 11 August 2021, ora 17.00 (ora României).  

Numai aplicațiile complete vor fi luate în considerare.  

 Activitatea este parte a proiectului WorkTransitionCEE – proiect cofinanțat de Uniunea Europeană, ce aduce împreună șase parteneri sociali reprezentativi din Europa Centrală și de Est, (Concordia (RO), BNS (RO), MGYOSZ/BusinessHungary (HU), VASAS (HU), @RUZ (SK), NKOS (SK)) pentru a studia in detaliu riscurile, provocările și oportunitățile pentru piața muncii în Industria 4.0. 

Mai multe informații despre proiect sunt disponibile aici. 

#WorkTransitionCEE #socialdialogue #FutureOfWork 

 

 

 

 

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența.