Membru:
Concordia > Despre noi

Despre noi

Confederația Patronală Concordia este reprezentativă la nivelul economiei naționale și partener de dialog social. Reprezintă în acest moment 15 dintre cele mai puternice sectoare din economie (automotive, energie și utilități, financiar-bancar, hotelier, IT, retail, transport), cu un total de peste 350.000 de angajați și mai mult de 2.000 de companii, deopotrivă mari și mici, cu capital românesc și străin, având o perspectivă diversă și echilibrată asupra economiei naționale.

Concordia promovează activ respectarea libertății economice și responsabilității sociale, a bunei guvernanțe și predictibilității cadrului legislativ. Ne dorim să contribuim la o creștere economică sustenabilă a României, care să asigure creșterea afacerilor noastre și, în același timp, creșterea bunăstării angajaților noștri și a societății în ansamblul său.

Preocupată de perspectiva europeană și globală, Concordia este organizația din România membră în BusinessEurope, Organizația Internațională a Angajatorilor (IOE) și Business at OECD (BIAC).

Parte din structurile de dialog social la nivel local, național și european, Concordia are reprezentanți desemnați în:

  • Comitetul Economic și Social European
  • Comitetului Național Tripartit pentru Dialog Social
  • Comitetul Economic și Social
  • Comisiile de Dialog Social din cadrul ministerelor
  • Comisiile de Dialog Social din cadrul prefecturilor
  • Alte structuri tripartite în jurul autorităților publice relevante pentru domeniul ocupării (ex. Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă și agențiile județene, Casa Națională de Pensii, etc.)
Află cum poți să devii membru în Confederația Patronală Concordia
Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența.