Membru:
Concordia > Echipa

Echipa

Radu-Burnete

Radu Burnete

Director Executiv

Radu a absolvit Facultatea de Științe Politice a Universității București după care a studiat pentru o scurtă perioadă la Georgetown University în Washington D.C. și după aceea la Academia Diplomatică din Viena unde a obținut un master în studii internaționale.

Înainte de a veni la Concordia, Radu a lucrat la Consiliul Investitorilor Străini (FIC) Între 2013 și 2020. Înainte de FIC, Radu a locuit la Bruxelles unde a lucrat pentru Brunswick LLP o consultanță specializată pe mergers & aquisitions și legislație financiară. Radu a mai fost asistent parlamentar si a jurnalist la Ziarul Financiar.
Zorica Dediu-photo

Zorica Dediu

Secretar Executiv

Zorica face parte din echipa Concordia din anul 2018 și, în calitate de Secretar Executiv, este implicată în partea organizatorică, logistică și administrativă a Confederației, în același timp gestionând și problemele ce țin de Resurse Umane, contabilitate, buget si chiar organizare de evenimente. Ea contribuie de asemenea și la diverse proiecte ale Confederației, colaborând cu restul echipei pentru optimizarea rezultatelor.

Fiind o persoană comunicativă si energică, cu simț organizatoric si spirit de echipă, Zorica a reușit să acumuleze multă experiență și cunoaștere din diverse sectoare de activitate, lucrând în domenii precum producție, marketing, vânzări, comunicare, protocol, financiar-contabilitate, unde și-a dezvoltat abilitatea si versatilitatea de a face față proiectelor diverse, ce impun un ritm de muncă dinamic si susținut.
Zorica este licențiată în inginerie și absolventă a unui Master in domeniul “Spațiul Public European”, din cadrul Facultății de Administrație Publică-SNSPA.
Adelina Dabu_Profile

Adelina Dabu

Public Policy & International Affairs Senior Adviser

Adelina Dabu este Public Policy & International Affairs Senior Adviser la Confederația Patronală Concordia, responsabilă de strategie și implementare pentru proiecte de afaceri publice, afaceri europene și liaison cu BUSINESSEUROPE și IOE, comunicare, politici publice, cu focus în domeniul muncii și dialogului social.

Adelina are +7 ani de experiență în domeniul politicilor publice, managementului stakeholderilor și riscului politic în industria energetică și FMCG. A coordonat proiecte de CSR, dezvoltare locală și un raport de sustenabilitate.
În timpul liber facilitează procese de explorare și inovație cu design thinking și systems thinking. Preocupată de proiecte civice și sociale, se implică în activități ale unor organizații non-profit. În prezent curator Global Shapers Bucharest Hub, vice-președinte Aspen Fellows Network și Climate Reality Leader.
A studiat științe politice, economie și afaceri europene la București și Bologna. Este intereastă de future of work, digitalizare și sustenabilitate.
Bianca Oanea

Bianca Oanea

Responsabil Relații Publice

Bianca Oanea este Responsabil Relații Publice la Confederația Patronală Concordia și a fost mai bine de 15 ani jurnalist, de la redactor la redactor șef, din presa scrisă la televiziune. Crede în puterea poveștilor de a schimba lumea. Poveștile ne pot inspira, ne pot face să acționăm, pot genera idei noi și pot uni grupuri diverse.

Crede în dialog, ca piatră de temelie a unei democrații solide. Iar acesta este și unul dintre scopurile fundamentale ale CPC, promovarea unui dialog onest și constructiv între mediul de afaceri, autorități, sindicate și societatea civilă.
btf

Diana Ungureanu

Project Manager

Cu peste 6 ani experiență în project management, Diana s-a alăturat echipei Concordia în iulie 2019, fiind implicată în special în proiecte ce țin de guvernanță, educație, proceduri interne, precum și în coordonarea activității reprezentanților confederației în CES și structurile teritoriale de dialog social.

Este licențiată în economie la Universitatea Româno-Americană și a absolvit un program de master în marketing și comunicare în afaceri la Academia de Studii Economice.

Anterior a coordonat proiecte IT și funcționale în domeniul financiar-bancar, proiecte cu finanțări din fonduri externe (PHARE), organizări de evenimente corporate. Are cunoștințe solide și variate în domeniul financiar-bancar, unde s-a dezvoltat pe aproape întreaga perioadă a experienței profesionale.

Este sociabilă, iubește natura și oamenii și consideră că una dintre cheile echilibrului interuman este comunicarea.

Acest site folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți experiența.